Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Prive lease auto

Het word steeds aantrekkelijker om een auto te leasen, zo ook voor de prive situatie. Veel huishoudens kiezen voor een prive lease auto, en dit heeft voornamelijk te maken met de betaalbaarheid tegenwoordig, maar natuurlijk ook het gemak.

Overweegt u een prive lease auto of wilt u gewoon weten wat er nou eigenlijk het nut is van het aanschaffen van een prive lease auto? Dan kan het weleens interessant zijn om deze tekst door te lezen, en rond te kijken op deze website. Wij sommen namelijk de voordelen  bij elkaar op, en kijken naar bepaalde punten voor iedere situatie en dat kan u een hoop zoekwerk schelen!

Prive lease auto om prijstechnische redenen.

prive auto leasenDit word niet vaak gezegd, maar veel mensen kiezen voor een prive lease auto vanwege prijstechnische redenen. Wanneer u namelijk een nieuwe auto wilt aanschaffen, dan betaald u om te beginnen al de bpm. De hoogte van dit bedrag gaat gepaard aan de CO2 uitstoot. Hoe hoger de uitstoot, hoe hoger het bedrag dat u moet betalen. Wanneer u kiest voor een prive lease auto, dan heeft u geen bijtelling. Dit is dan ook al de eerste interessante reden, en deze zorgt er dan ook voor dat veel mensen kiezen voor deze vorm van leasen.

Ook kijken veel mensen naar prijsverschillen tussen het kopen van een auto door middel van een lening bij de bank, of het leasen van een auto. Vaak is leasen dan interessanter, door bijvoorbeeld de maandelijkse kosten. Een lening kan dan misschien lager zijn, maar dan komen de wegenbelasting, verzekering, en onderhoud er nog bij. En die maken het dan vaak relatief gezien duurder.

Prive lease auto puur vanwege het gemak.

Het gemak is ook een reden waarom veel mensen kiezen voor een prive lease auto. Het makkelijke aan deze leasevorm is dat de leasemaatschappij alles voor u regelt. Van de wegenbelasting tot aan de verzekering en pechhulp, u hoeft niets te regelen en u betaald ook niets extra omdat al de kosten zijn verwerkt in het maandbedrag. Het enige waar u zelf nog zorg voor hoeft te dragen is het tanken, en het is zelfs bij veel maatschappijen bespreekbaar om zelfs dit in het maandbedrag te laten berekenen. Zo heeft u dus echt haast nergens omkijk naar.

 

 

Comments are closed.