Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Huurkoop auto zonder bkr toetsing

Stel je bent op zoek naar een leuke auto, en hebt iets gevonden wat helemaal in de smaak valt maar hij is net iets duurder dan gepland. Dit kan gebeuren, en eigenlijk overkomt het iedereen weleens met de aanschaf van een auto. Dat kan echt heel erg vervelend zijn, en zeker als je door een negatieve bkr registratie niet de mogelijkheid hebt om een klein krediet aan te vragen zodat de droomauto toch gekocht kan worden. Het zou natuurlijk wel mooi zijn als een huurkoop auto zonder bkr toetsing mogelijk was. En dat dit zowel met grotere als met kleinere bedragen zou kunnen. Gelukkig is dit dan ook mogelijk, en vandaag de dag is het nog makkelijker en eenvoudiger dan het ooit is geweest. Maar hoe werkt het nou precies ? Dat proberen we in het kort even uit te leggen.

Hoe werkt het kopen van huurkoop auto zonder bkr toetsing?

huurkoop auto zonder bkr toetsingEen huurkoop auto zonder bkr toetsing regelen kan bij heel veel verschillende garages en maatschappijen. Het idee erachter is dat u gewoon de auto kunt kopen die u wilt, en dit is natuurlijk handig wanneer u bijvoorbeeld heel lang heeft gespaard voor een auto, maar toch nog iets te weinig geld heeft. Een auto kopen door middel van huurkoop is te vergelijken met een klein krediet, alleen doet u vooraf bijvoorbeeld een aanbetaling van de helft van het totale bedrag. Of een bedrag dat u kunt missen, dat hoger is dan de helft. Doordat u al een groot gedeelte van de auto heeft betaald, loopt de verkoper van de auto dus ook minder risico dat u later niet betaald.

Moet ik rente betalen bij huurkoop auto zonder bkr toetsing?

Wanneer u een auto aanschaft door middel van huurkoop, dan gaat u eigenlijk een lening aan met de aanbieder. En omdat de aanbieder u dus in feite geld leent, betaald u over het geleende bedrag dan ook een bepaalde rente. Dit werkt ongeveer hetzelfde als een flitslening, en het is dan ook verstandig om het geleende bedrag zo snel mogelijk terug te betalen. Hoe sneller u inlost, hoe lager vaak de rente is.

Comments are closed.