Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Goedkoop auto leasen prive

Een nieuwe auto leasen is natuurlijk een goede oplossing wanneer u liever niet in één keer een auto koopt, maar het liefste maandelijks betaald. Goedkoop auto leasen prive is dan ook een zeer goed idee voor particulieren die wel graag een nieuwe auto willen rijden, maar geen lening bij een bank willen en het ook niet zien zitten om in één keer een auto te kopen.

Wat is het voordeel aan goedkoop auto leasen prive ?

goedkoop auto leasen priveEr zijn meerdere voordelen te bedenken aan goedkoop auto leasen prive, onder andere bijvoorbeeld de complete oplossing die privé leasen u kan bieden en het gemak. Het zit namelijk zo, dat wanneer u een auto gaat leasen, de leasemaatschappij zorg draagt voor bijvoorbeeld onderhoud, verzekering en de wegenbelasting. U heeft namelijk niets te maken met bijtelling en wegenbelasting. Bijtelling is er alleen voor zakelijke leasecontracten, en de wegenbelasting wordt door de leasemaatschappij geregeld. Het enige dat dus nog voor u over blijft in feite is het tanken, en vervolgens kunt u zorgeloos de weg op!

Het enige waar u wel op moet letten bij het afsluiten van een leasecontract, is of het echt wel zo goedkoop is zoals het word voorgeschoteld. Wanneer u op zoek bent naar goedkoop auto leasen prive, dan is het van belang dat goedkoop natuurlijk niet duurkoop word, en dat u de beste deal uit uw leasecontract haalt.

 Enkele nadelen aan auto leasen prive

Helaas zitten aan voordelen ook nadelen, en zo dus ook bij goedkoop auto leasen prive. Het is namelijk wel zo, dat het leasen van een auto heel voordelig lijkt in eerste instantie maar de leasemaatschappij rekent bijvoorbeeld ook kosten als verzekering en wegenbelasting en natuurlijk ook rente.

Ook dient u erop te letten dat wanneer u een compleet leasecontract afsluit, dit leasecontract ook wel echt zo compleet is als word voorgeschoteld. Lees dus altijd het contract goed door dat u wilt gaan afsluiten, en vergeet ook de kleine lettertjes niet! Houdt ook rekening met extra kosten zoals, kilometer vergoeding en brandstof vergoeding. Het leasecontract dat u aangaat is vaak bindend, en kan ook niet tussentijds verbroken of onderbroken worden. Houdt hier goed rekening mee!

 

Comments are closed.