Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Auto leasen zonder aanbetaling

Een nieuwe auto is duur in de aanschaf, en hierdoor kiezen veel bedrijven ervoor om hun auto’s te leasen. Tegenwoordig komt komt het steeds meer in trek voor particulieren om dit ook te doen. Particulier was het jarenlang erg moeilijk om een nieuwe auto aan te schaffen, zowel leasen als direct kopen was erg duur en niet voor iedereen weggelegd. Maar is een auto leasen zonder aanbetaling ook mogelijk ?

Auto leasen zonder aanbetalingVandaag is leasen stukken makkelijker geworden, maar toch is er vaak nog een kleine dwarsboom die mensen er alsnog van weerhoud om een nieuwe auto te leasen. We hebben het nu over de aanbetaling. De aanbetaling die vaak gevraagd word voordat de auto alleen al geleased kan worden, is in sommige gevallen een aantal % van de cataloguswaarde. Als de cataloguswaarde van een auto dan bijvoorbeeld 35,000 euro is en er zou een aanbetaling gevraagd worden van 10% dan is het bedrag van aanbetaling 3,500 euro. Dit is slechts één van de verschillende voorbeelden, en over het algemeen gaat de aanbetaling ook niet over 10%, maar vaker over 20 à 30%.

Sommige mensen kiezen er juist bewust voor om een aanbetaling te doen, dit omdat het heel veel kan schelen in de maandelijkse kosten. Echter zijn de bedragen van deze aanbetalingen wel behoorlijk hoog, en kan niet iedereen dit betalen. Dit maakt het dan natuurlijk ook voor veel mensen interessanter om een auto te leasen zonder aanbetaling.

Kun je een auto leasen zonder aanbetaling ?

Een auto leasen zonder aanbetaling is heel goed mogelijk. Veel bedrijven zijn bereid een leasecontract aan te bieden zonder aanbetaling. Af en toe vragen leasemaatschappijen of u uw oude auto kunt inruilen, er volgt dan een vermindering op het totaal af te betalen bedrag.

Wanneer u dit echt niet wil, en u wilt alleen een auto leasen zonder aanbetaling dan is er natuurlijk nog geen man over boord want u kunt gewoon een auto leasen zonder aanbetaling. Er zijn heel veel bedrijven die u de keuze geven of u wel of niet wilt aanbetalen.

Houdt er wel altijd rekening mee dat de aanvraag een stuk moeilijker kan worden, en ook langer kan duren wanneer u besluit een auto te leasen zonder aanbetaling. En ook zullen de maandelijkse kosten waarschijnlijk hoger uitvallen, dan wanneer u wel een aanbetaling zou doen. Dit zijn vrijwel de enige nadelen.

 

Comments are closed.