Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Auto leasen particulier zonder bkr

Een auto leasen is niet vaak een vanzelfsprekende zaak, het kan namelijk in sommige gevallen nog best moeilijk zijn om dit als particulier zijnde voor elkaar te krijgen. Vaak bepaald de hoogte van het inkomen hoeveel de aanvrager kan leasen, en dan ook voor welk maandbedrag dit kan. Daarnaast is het ook vaak nog zo dat er een bkr check word gedaan door de leasemaatschappij, en als hier ook maar een klein bedrag staat geregistreerd al is dit al 4 jaar geleden dan gaat het hele leasecontract niet door. Dit komt dan weer doordat een negatieve aanschrijving bij het bkr vijf jaar geregistreerd blijft staan, en hier is niets aan te doen helaas want bkr wil vrijwel nooit meewerken aan het vroegtijdig verwijderen van de aanschrijving wat het auto leasen particulier zonder bkr niet mogelijk maakt.

Auto leasen particulier zonder bkr hierdoor onmogelijk ?

auto leasen particulier zonder bkrJe zou bijna zeggen dat het dan het dan een onmogelijke zaak word als je een auto wilt leasen als particulier zonder bkr check. We zullen dan ook niet zeggen dat het makkelijk zou zijn, maar ook zeker niet dat het onmogelijk is. Het is namelijk heel erg goed mogelijk om een auto te leasen als particulier zonder bkr. Het enige wat een klein nadeel zou kunnen zijn, is alleen dat de maandelijkse prijzen iets hoger zijn dan wanneer er wel een bkr toetsing word uitgevoerd. Maar ook dit lijkt tegenwoordig mee te vallen, en al lang niet zo duur meer te zijn als een paar jaar geleden.

De tijden veranderen, en zo ook het kopen van nieuwe of bijna nieuwe auto’s. Autohandelaren zijn nu meer dan ooit bereid om iets te doen met de prijzen, en dit heeft dan ook te maken met de crisis. Zo is het dus ook weer mogelijk gemaakt voor mensen die negatief geregistreerd zijn bij het bkr om een tweede kans te krijgen.

Natuurlijk blijft de vraag bestaan of het eigenlijk wel zo slim is om op deze manier een auto te leasen, en een bkr check te omzeilen. Ik wil u dan ook graag aanraden om goed te berekenen of u zo’n leasecontract dan ook daadwerkelijk kunt betalen. Maar als antwoord op de vraag, auto leasen particulier zonder bkr is mogelijk!

 

Comments are closed.