Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Auto leasen particulier inclusief brandstof

Over het algemeen bestaat er het misverstand dat het auto leasen particulier inclusief brandstof erg duur is, maar in de praktijk valt dit vaak reuze mee. Als u ervoor kiest om een auto te leasen, dan betaalt u voor een afgesproken periode iedere maand een vast bedrag. In dit bedrag zit vaak ook de verzekering, en eventuele reparaties enzovoort verwerkt. Een bijkomend voordeel is dat u vaak een vrij nieuwe auto rijdt. Het is helemaal aantrekkelijk om een auto te leasen als particulier inclusief brandstof.

Voordelen auto leasen particulier inclusief brandstof

Auto leasen particulier inclusief brandstofVeel mensen zijn niet op de hoogte van deze mogelijkheid, terwijl hier vele voordelen aan vast zitten. Als u er namelijk voor kiest om te gaan auto leasen particulier inclusief brandstof betaalt u iedere maand een vast bedrag, in dit bedrag zitten ook de brandstof kosten. Als u veel rijdt, haalt u dit er zeker uit en bent u uiteindelijk een stuk goedkoper uit. Wel moet  er rekening mee houden dat de leasemaatschappij vaak wel een limiet heeft opgenomen in het contract, u kunt dus niet eindeloos rondrijden. In de praktijk is het limiet dat wordt opgenomen in het leasecontract bijna niet te overschrijden.

Veel particulieren die nog geen gebruik maken van deze optie

De optie een auto leasen als particulier zonder brandstof is minder bekend, omdat er maar slechts een kleine groep aanbieders zijn die deze mogelijkheid aanbieden. Om deze reden zijn er niet veel particulieren die gebruik maken van deze optie, daarbij bestaat het algemene beeld dat het leasen van een auto duur is. Om deze reden zijn er ook niet veel particulieren die een auto gaan leasen, terwijl de leasekosten in de praktijk reuze mee vallen.

Kortom, zit u erover te denken om een auto te kopen? Bekijk dan ook eens de optie om een auto te gaan leasen en dan met name de optie om een auto te leasen als particulier inclusief brandstof. U zult zelf ontdekken dat dit vaak minder duur is dan wordt gedacht. De maand bedragen vallen vaak reuze mee, waardoor dit zeker een aantrekkelijke optie is als u veel rijdt en u graag in een mooie en nieuwere auto rijdt.

 

Comments are closed.