Auto Leasen Particulier

Lees hier alles over het particulier leasen van een auto

Auto huren zonder bkr

Soms heeft u een auto nodig voor een kortere tijd, of wilt u een auto huren voor langere tijd. Dit is natuurlijk bij heel erg veel bedrijven te realiseren, maar niet bij alle bedrijven is auto huren zonder bkr mogelijk. Natuurlijk kan dit lastig zijn als u specifiek bij dit bedrijf een auto wilt huren.

Bij welke bedrijven kun je geen auto huren zonder bkr

Auto huren zonder bkrOndanks dat er voldoende autobedrijven zijn waar een auto huren zonder bkr wel mogelijk is, zijn er ook nog genoeg waarbij het niet kan. De bedrijven waar het niet kan zijn veelal leasebedrijven / maatschappijen. Deze doen heel vaak een een uitgebreide bkr toetsing, en wanneer u hier niet doorheen komt is het vaak niet mogelijk om een auto te huren. Meestal doen bedrijven die aangesloten zijn bij het bkr dan ook een bkr registratie.

Bij welke bedrijven kunt u wel een auto huren zonder bkr

In Nederland zijn er tientallen autoverhuur bedrijven, waar u tegen de meest uiteenlopende tarieven een auto kunt huren. Alhoewel de meeste mensen toch kiezen voor een leasemaatschappij, omdat deze over het algemeen goedkoper zijn is het vaak niet erg handig in verband met de bkr toetsing. Daarom kunt u dan ook beter naar een normaal autoverhuur bedrijf gaan om een auto huren zonder bkr, omdat deze bedrijven vaak geen bkr toetsing doen.

Waarom doen autoverhuur bedrijven geen bkr toetsing?

Een auto huren zonder bkr is bij een autoverhuur bedrijf makkelijker doordat ze geen bkr toetsing hoeven te doen, dit heeft te maken met het feit dat dit soort bedrijven vaak een betaling vooraf vragen. U huurt dus een auto die u van tevoren betaald, en dan vaak met een borg die u achteraf terug krijgt. Op deze manier heeft de verhuurder eigenlijk 0% risico dat u niet betaald voor de auto.

Natuurlijk kan het zijn dat u echt voor een lange tijd een auto wil huren, en dit dan op rekening wilt doen. In de meeste gevallen word er dan nog geen toetsing gedaan, maar slechts bij enkele verhuurders word dit wel gedaan. Wilt u dan geen bkr toetsing? Dan is het natuurlijk beter om voor een verhuurder te kiezen die nooit een bkr toetsing doet.

Comments are closed.